Om BK Tromsø

Ballklubb Tromsø er hele Tromsøs volleyballklubb. BKT ble stiftet i 1975. Sesongen 2019-2020 hadde vi for første gang lag i øverste divisjon også for kvinner, og nå jakter vi vår første kongepokal på damesida. Klubben har 11 kongepokaler etter å ha vunnet NM-cupen for herrer 10 ganger, sist i 2014, og etter å ha vunnet NM-cupen for damer i 2021. BK Tromsø har deltatt i Europacupen flere ganger, og BK Tromsø Elite Damer spiller Europacup for første gang i 2021. 

BKT er en bredde- og toppidrettsklubb med ca 250 medlemmer.  Vi har minilag for gutter og jenter i U9, U11 og U13, ungdomslag for gutter og jenter på U15 og U17, og lag i eliteserien (Mizunoligaen), 1. divisjon og 2. divisjon for kvinner og menn. 

Vårt mål er å være i toppen av norsk volleyball og å være hele Nord-Norges volleyballklubb. Vi ønsker å utvikle nordnorske toppspillere, og har et nært samarbeid med NTG Tromsø.  

Klubbens hovedarena er Tromsøhallen, men vi bruker også Gyllenborghallen til trening og kamp. Mange av de yngste trener på skoler og i haller rundt om i bydelene i Tromsø. 

Følg oss på Facebook (facebook.com/bktromso) og Twitter (@BKTromsoe), og følg lagene på Instagram (@bkt_damer, @bkt_herrer, @bkt.damer1div, @bkt.herrer1div)

Levert av IdrettenOnline